Schilder Lunteren

Schilder Lunteren? Henk van den Brand is een ervaren schilder die met zijn schildersbedrijf begonnen in 1997 als eenmanszaak. Inmiddels is Henk onderdeel van een team gepassioneerde vakmensen. Naast vakwerk hebben wij veel plezier in de uitvoering van de schilderwerkzaamheden. Als schildersbedrijf zijnde streven wij naar de beste kwaliteit. Dit realiseren wij door persoonlijke aandacht voor al onze klanten. Na een uitgebreide analyse gaan wij professioneel te werk.

werkwijze schilder lunteren

 Als schilder te Lunteren beginnen wij eerst met kijken met welke ondergrond wij te maken hebben, en vervolgens kunnen we het juiste technische advies aan u verlenen. Daarna kijken we naar de juiste verfsoort bij de juiste houtsoort. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kleuren beschikbaar. Schilderen doen wij op een volledig kale ondergrond, wij gebruiken dus geen methode waarbij het hout licht wordt geschuurd. Zo zorgen wij er als schilder in Lunteren voor een duurzaam resultaat wat jarenlang goed op het hout blijft zitten. 

Bij houtreparaties gebruiken we als schildersbedrijf alleen de beste middelen. Dit zorgt er voor dat wij ambachtelijk werken kunnen leveren. Eerst komen we bij u langs om een passende analyse te doen over waar het probleem zich begeeft en hoe we deze het beste kunnen gaan oplossen. Wij vinden het belangrijk om eerst het probleem in kaart te brengen, zodat we u daarna met ons vakmanschap kunnen verder helpen. 

schilder-lunteren

voordelen schilderen lunteren

Als u voor ons kiest, bieden wij de volgende voordelen aan al onze klanten:
  • Ervaring met binnen en buiten schilderen
  • Schilderen van vrijstaande huizen
  • Schilderen van verouderde huizen
  • Schilderwerk in en rondom Lunteren
  • Uitgebreide analyse en plan van aanpak
  • Gericht op kwaliteit en duurzaamheid 

Bent u nieuwsgierig geworden, en wilt u meer informatie verkrijgen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn actief in de regio’s Barneveld, Ede en Wageningen. Neem gerust een kijkje op onze project-pagina en word geïnspireerd!

henkvandenbrand-lunteren

Heb je nog vragen voor mij?

Vul je naam en e-mailadres in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Telefonisch ben ik te bereiken via: 06 – 53 63 60 35 (Whatsappen mag ook) en mijn mailadres is: schildersbedrijf@henkvandenbrand.nl