Schilder Amersfoort

Op zoek naar een gepassioneerde schilder rondom Amersfoort? Als startende eenmanszaak begon Henk van den Brand in 1997 met schilderen. Tegenwoordig werken we met een mooi team dat bestaat uit vakmensen die erg veel plezier hebben in hun werk. Bij ons staat professionaliteit en persoonlijke aandacht voor de klant op nummer één. Na een uitgebreide analyse gaan we vakkundig te werk. 

uw schildersbedrijf amersfoort

Na een uitgebreide analyse uit te voeren, kunnen we u het juiste technische advies verlenen. Als schildersbedrijf te Amersfoort kijken we tijdens de analyse ook met welke ondergrond we te maken hebben. Ook hebben wij een breed assortiment aan mooie soorten en kleuren verf beschikbaar. De methode waarbij hout licht wordt opgeschuurd word bij ons niet gebruikt. In plaats daarvan gebruiken wij als schildersbedrijf in Amersfoort een volledig kale ondergrond, dit resulteert zich in een duurzaam resultaat wat jarenlang zichtbaar op het hout blijft zitten. 

We komen graag bij u langs voor een passende analyse. Henk van den Brand heeft jarenlange ervaring, en dat is zeker terug te zien in ons afgeleverde werk. Ook kunt u ons inzetten als het gaat om reparaties in het hout van uw woning of pand. Als schildersbedrijf te Amersfoort gebruiken we alleen de beste middelen bij houtreparaties. Lees meer over wat we voor u kunnen betekenen.  

Voordelen schilderen te amersfoort

Als schilder te Amersfoort onderscheiden wij ons door écht vakwerk. We worden enthousiast wanneer we u  mogen ontlasten in het onderhouden van het schilderwerk aan uw pand. Daarnaast zijn wij;

  • gericht op kwaliteit en duurzaamheid 
  • Schilderwerk in en rondom Amersfoort 
  • Voert binnen en buitenschilderwerk uit 
  • Uitgebreide analyse en plan van aanpak
  • Veel ervaring met schilderen van verouderde huizen
  • Veel ervaring met schilderen van nieuwbouw huizen

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Mogen we gelijk voor u aan de gang? Vraag dan direct een offerte aan. Neem ook gerust een kijkje bij onze projecten! Wij werken onder andere ook in de regio van Lunteren en Ede.

schilder-amersfoort

Heb je nog vragen voor mij?

Vul je naam en e-mailadres in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Telefonisch ben ik te bereiken via: 06 – 53 63 60 35 (Whatsappen mag ook) en mijn mailadres is: schildersbedrijf@henkvandenbrand.nl