Over ons

Een betrouwbare schilder: dat is wat je zoekt. In 1997 begonnen als schilder te Voorthuizen. Het doel was toen om mijn kennis en ervaring te delen met de klanten die hun woning of bedrijfspand de juiste uitstraling willen geven. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een team van goede vakmensen, die hun vak professioneel willen uitvoeren. Vaklui met passie, die veel plezier beleven in de uitvoering van hun vak en steeds meer kennis willen opdoen in de praktijk. Onze passie is om jou te ontzorgen in het onderhoud van het schilderwerk. We gaan namelijk door waar een ander ophoud met aandacht geven aan oplossingen. Dit doen we bij je thuis met een goed advies.

Vakmanschap

Voor vakmanschap is zowel ervaring als scholing nodig. Beide aspecten hebben wij in bezit. Wij voeren ons vak uit om mensen blij te maken. We werken met passie, elke dag. Een uitdaging maakt ons sterker: we gaan altijd voor het beste resultaat. We zijn pas echt blij als we een groot verschil zien tussen ‘oud’ en ‘nieuw’. Henk van den Brand werkt in de omgeving Voorthuizen en Barneveld.

Goed werk

We gaan niet alleen voor een ‘mooi’ resultaat, maar ook voor een goed resultaat. Zo werken we altijd met de kwast, wat zorgt voor een lange levensduur. We maken een goede inschatting van de stand van het onderhouden. Zo kijken we welke verfsoorten in het verleden zijn gebruikt, hoe de spanning is in de onderlinge verflagen en welk soort hout er is gebruikt bij de realisering van het object. Dit is van groot belang bij de juiste keuze van het verfsysteem. 

Heb je nog vragen voor mij?

Vul je naam en e-mailadres in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Telefonisch ben ik te bereiken via: 06 – 53 63 60 35 (Whatsappen mag ook) en mijn mailadres is: schildersbedrijf@henkvandenbrand.nl