Schilder Hoevelaken

Schilder Hoevelaken? Henk van den Brand is voor u de juiste partij. Een betrouwbare schilder met kennis van het vak gaan hand in hand. Henk van den Brand is begonnen in 1997, als eenmanszaak. Graag wilde hij zijn kennis delen met anderen om zo de juiste uitstraling van een bedrijfspand of woning te realiseren. Het gaat tegenwoordig vaak om ‘snel schilderwerk’, maar dat is bij Henk van den Brand niet het geval. Als schilder rondom Hoevelaken zorgen ze voor een schilderproces waarin alle overwegingen voor langdurige kwaliteit worden meegenomen. Het verschil zien tussen ‘oud’ en ‘nieuw’ geeft de vakmensen van Henk van den Brand de grootste energie.

Hét schildersbedrijf Hoevelaken

Als schilder te Hoevelaken beginnen we eerst met het analyseren van de ondergrond waarop wij gaan schilderen. Dit is de eerste en één van de belangrijkste stappen van het schilderen. Henk van den Brand kan er op deze manier voor zorgen dat uw schilderwerk duurzaam wordt en dus lang blijft zitten. Aan licht opschuren doet Henk van den Brand niet,  er wordt op een volledig kale ondergrond geschilderd. Als schildersbedrijf rondom Hoevelaken hebben ze veel verschillende soorten verf tot hun beschikking, daarom is er altijd de juiste soort verf voor de soort ondergrond waarop wordt gewerkt. 

Als schildersbedrijf in Hoevelaken verzorgen wij voornamelijk schilderwerk. Is er een hout reparatie nodig? Dat is ook mogelijk! Eerst komen we langs voor een analyse zodat we daarna ons vakmanschap toe kunnen passen en het materiaal weer als nieuw kunnen maken. Wij gebruiken voor reparaties altijd de beste middelen. 

schilder-hoevelaken

Voordelen schilder Hoevelaken

Henk van den brand heeft als schilder te Hoevelaken veel te bieden! Naast dat ze zich als bedrijf richten op kwaliteit en uitstraling, bieden ze als schilder rondom Hoevelaken de volgende voordelen:

  • Een uitgebreide analyse en een plan van aanpak 
  • Veel ervaring met binnen- en buitenschilderwerk
  • Het schilderen van verouderde huizen
  • Het schilderen in en rondom Hoevelaken
  • Het schilderen van vrijstaande huizen

Wilt u graag schilderwerk gaan uitbesteden of twijfelt u nog? Neem een kijkje op onze pagina projecten en wordt geïnspireerd! Voor al uw vragen over schilderwerk en daaromheen kunt u contact met ons opnemen. Wij verzorgen niet alleen maar schilderwerk in Hoevelaken, maar ook in de regio Ede en Lunteren

schilder-hoevelaken

Heb je nog vragen voor mij?

Vul je naam en e-mailadres in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Telefonisch ben ik te bereiken via: 06 – 53 63 60 35 (Whatsappen mag ook) en mijn mailadres is: schildersbedrijf@henkvandenbrand.nl