Schilder in Barneveld

Op zoek naar een betrouwbare schilder in Barneveld? Henk van den Brand is een ervaren schilder begonnen in 1997 als eenmanszaak. Inmiddels is Henk onderdeel van een team gepassioneerde, goede vakmensen. Naast vakwerk hebben wij veel plezier in de uitvoering van de schilderwerkzaamheden. Bovendien werken wij altijd met de kwast, zodat wij garant staan voor een lange levensduur van ons schilderwerk. Voor elke uitdaging komen wij met een passende oplossing. Benieuwd wat wij jou adviseren? Neem gerust contact met ons op.

Diensten van dé schilder nabij Barneveld

Je kunt Henk van den Brand als jouw schilder nabij Barneveld voor zowel particulier als zakelijk schilderwerk inhuren, waarbij het team je kan voorzien van diverse verfadviezen. Denk hierbij aan technisch advies, kleuradvies en behangadvies. Laat je ook uitgebreid adviseren over de geschikte verfkleur voor het object. Wij hebben alle kleuren in het assortiment. Wij voeren onze werkzaamheden zowel uit voor een woning, kantoorpand, winkel of werkplaats.

Binnen- en buitenschilderwerk

Je kunt Henk van den Brand nabij Barneveld zowel inschakelen voor binnen- en buitenschilderwerk . Onze projecten bevinden zich voornamelijk in het hogere segment. Voordat wij beginnen met schilderen komen we graag bij je langs om te zien wat er moet gebeuren. We voorzien je graag van passend advies. We kunnen bijvoorbeeld aangeven dat er een probleem is ontstaan door slijtage of scheurvorming in houtwerk. Is het tijd voor onderhoudswerkzaamheden voor buitenschilderwerk, dan analyseren wij eerst wat de huidige stand is. Welke verf is in het verleden gebruikt en uit welk soort hout bestaat het object dat te schilderen is.

Een voorbeeld: een pand dat in 1930 is gebouwd bestaat uit ander hout dan een pand dat in 2008 is gebouwd. In 1930 werd grenenhout gebruikt, terwijl dat hardhout was in 2008. Het is van belang om het verfsysteem af te stemmen op het soort hout voor het beste resultaat.

Jouw schildersbedrijf in Barneveld

Geïnteresseerd in het uitbesteden van je schilderswerk aan Henk van den Brand? Neem dan vrijblijvend contact op. Stuur gerust een mailtje naar schildersbedrijf@henkvandenbrand.nl. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Liever direct antwoord? Neem telefonisch contact met ons op via 06 – 53 63 60 35.

Heb je nog vragen voor mij?

Vul je naam en e-mailadres in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Telefonisch ben ik te bereiken via: 06 – 53 63 60 35 (Whatsappen mag ook) en mijn mailadres is: schildersbedrijf@henkvandenbrand.nl