Schilder Ede

Op zoek naar een vakgerichte schilder rondom Ede? Wij leveren maatwerk en we hebben een team vol gepassioneerde vakmensen. Wij streven met alleen naar de allerbeste kwaliteit. Henk van den brand is een ervaren schilder die met zijn schildersbedrijf is begonnen in 1997 als eenmanszaak. Na een uitgebreide analyse gaan we professioneel te werk. Door de persoonlijke aandacht die we voor onze klanten hebben, hebben wij veel plezier in de uitvoering van onze schilderwerkzaamheden.

werkwijze schilder ede

Als schilder te Ede beginnen wij eerst met kijken met welke ondergrond wij te maken hebben. Voor de verf stellen we een breed assortiment met geselecteerde soorten en kleuren verf beschikbaar. Na de analyse kunnen we u het juiste technische advies verlenen. De methode waarbij het hout licht geschuurd wordt gebruiken wij niet, daarentegen gebruiken we een volledig kale ondergrond. Wij zorgen als schilder te Ede voor een duurzaam resultaat wat jarenlang goed op het hout blijft zitten.

Bij interesse komen we eerst bij u langs om een passende analyse uit te voeren over het probleem, en daarvoor zoeken wij een passende oplossing. Wij vinden het belangrijk om eerst het probleem te herkennen, zodat we u daarna te hulp kunnen schieten door middel van ons vakmanschap.  Zo kunnen wij kwalitatief en ambachtelijk werk leveren. Als schildersbedrijf gebruiken wij de beste middelen bij houtreparaties.  

schilder-ede

voordelen schilderen te ede

Graag verlenen wij de allerbeste service aan al onze klanten. Daarom hebben we onze kwaliteiten op een rij gezet voor u:

  • Geruime ervaring met binnen- en buitenschilderwerk
  • Schilderwerk in en rondom Ede
  • Uitgebreide analyse en plan van aanpak
  • Veel ervaring met schilderen van verouderde huizen
  • Veel ervaring met schilderen van nieuwbouw huizen
  • Gericht op kwaliteit en duurzaamheid 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen! Wij zijn ook werkzaam in een aantal andere regio’s. Wij verwijzen u ook graag naar onze projecten om meer inspiratie op te doen. 

schilder-ede

Heb je nog vragen voor mij?

Vul je naam en e-mailadres in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Telefonisch ben ik te bereiken via: 06 – 53 63 60 35 (Whatsappen mag ook) en mijn mailadres is: schildersbedrijf@henkvandenbrand.nl